Monique Leurink

monique Leurink

Naar een nieuwe tijd in een nieuw bewustzijn

De nieuwe tijd vraagt om op een nieuwe manier te investeren in jezelf van persoonlijke naar essentiële ontwikkeling Monique Leurink The Maya’s are right ‘The Maya’s were wrong’ zo was enkele dagen na 21 december 2012 de triomfantelijke tekst van een bedrijf te lezen op een groot reclamebord. Maar de Maya’s are right. Na 21 december 2012 krijgt de oude wereld geen voeding meer en zullen we het nieuwe zaad mogen en zelfs moeten zaaien voor een nieuwe aarde. De eerste bij wie je dat zaad het beste kunt zaaien ben je zelf. Dat betekent dat er werk aan de winkel is. De oude structuren breken af, in de wereldorde, in het leven om je heen, maar ook in je persoonlijke leven. Dat brengt nogal wat chaos en vaak ook wanhoop en desoriëntatie. Waar te beginnen? Wat te doen? Waar moet je je aan vasthouden? Wat moet je loslaten? moet je wachten op de nieuwe energie? Nee, beslist niet! Passief en gelaten wachten is een waarde van het zo goed als voorbije Vissentijdperk.

Tijdens After Sunset zal Monique op een heel toegankelijke manier vertellen wat de Nieuwe Tijd voor ons mensen inhoudt. Aan de hand van de stand van de planeten en het heelal. De vertelling zal worden begeleid door minimal music en ondersteund door videoprojecties op de oude Watertoren.

Monique Leurink: vrijdag 28 augustus 21.00 uur

 

Achtergrond informatie

Het nieuwe Waterman-Leeuwtijdperk vraagt van je dat je je leven zelf in de hand gaat nemen en creatief bent. Daarom moet je bij jezelf beginnen. Jazeker, de nieuwe energie wordt steeds voelbaarder, maar je moet je daar zélf op gaan afstellen. Net als een radio moet je de juiste golflengte hebben om goed te kunnen ontvangen. Als je met jezelf aan de slag gaat dan kun je een versnelde ontwikkeling doormaken naar de energie van de nieuwe tijd. als mens ben je een tweegeborene Als mens heb je twee afkomsten. De ene is die van je geboorte in de bloedlijn. Op die manier heb je een familie en erf je familiegenen, familiepatronen en ben je lid van de familiestamboom. Vanuit deze lijn bouw je je persoonlijkheid op en kom je terecht in een wereld van dualiteit. Je leert op school dat je niets weet en als je je best doet en je presteert goed dan word je beloond. Zo niet dan word je op een of andere manier wel afgestraft. Iets bereiken wordt een ernstige zaak waar je hard voor moet werken. Het leven wordt een bijzonder serieuze aangelegenheid. De andere afkomst is kosmisch. Deze afkomst is direct verbonden met je ziel en essentie. Heel vaak staat deze afkomst haaks op die van je bloedlijn. Vanuit essentie ervaar je het leven in eenheid en in tijdloosheid. Zó stond je nog voor een groot deel in het leven voordat je naar school ging.

http://www.moniqueleurink.nl/

 

Historische tijden 21 december 2012 …. het einde van de oude wereld en het begin van een nieuwe. We hebben allemaal een plaatsje kunnen veroveren… Een thriller op wereldniveau waar je elke dag gratis toegang toe hebt. Als het even kan, zit ik graag eerste rang, zonder popcorn en cola, om fris mee te blijven vibreren op het steeds sneller toenemende acceleratiepunt. De wereld is al meerdere keren en op meerdere knooppunten in onze geschiedenis vergaan in de verbeelding van een aantal mensen en hun volgelingen die daar rotsvast van overtuigd waren. Maar de wereld bestaat nog steeds. En ook na 21 december 2012 zal onze prachtige Moeder Aarde, met haar enigszins uitdijende heupen rond de evenaar, nog steeds rond haar as draaien. En op haar weelderig lichaam zullen heus nog menselijke creaturen rondlopen. Verhalen en verklaringen van een wazig tot een fris-en-fruitig realiteitsgehalte doen de ronde. Wat is waar? Vanuit astrologische optiek kunnen we natuurlijk veel helderheid brengen vanuit de precessiebeweging van Vissen naar Waterman. Maar er is ook nog een andere invalshoek waarmee we meer inzicht kunnen krijgen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>