Ramunas Motiekaitis

Ramūnas Motiekaitis (1976) studeerde koordirectie en compositie aan het Conservatorium van Vilnius in Litouwen, en verder in Oslo, Helsinki en Tokyo.
foto Ramunas
Hij won met zijn composities verscheidene prijzen.  In Motiekaitis’ werken is de stilte net zo belangrijk als de gebruikelijke elementen van de muzikale expressie en hij past daarom heel goed bij After Sunset, dat gaat over de weidsheid en de stilte op het eiland. In zijn Japanse periode leerde hij spelen op de  shakuhachi, een Japans fluit.
Ramunas speelt op After Sunset mee in het openingsconert op  woensdagavond (26 aug) bij de Jachthaven om 21.00 uur, op donderdagavond in het Beukennootje om 22.30 uur en tijdens het slotconcert op zaterdagavond  (29 aug) bij de oude Watertoren om 21.00 uur.
Daarnaast begeleidt hij bij Yoga aan Zee onder leiding van Josine Olgers op donderdag en zondagochtend om 9.30 uur, een heel bijzondere ervaring!
boom paal 3 groep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>